Ενημέρωση σχετικά με την τοποθέτηση ψυχολόγου στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας τοποθετήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού η κα Πόππη Ασημίνα – Ψυχολόγος,  η οποία θα συνεργάζεται μαζί μας κάθε Παρασκευή 9.00 – 13.15 μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Ο ρόλος της στο σχολείο θα είναι υποστηρικτικός, ενημερωτικός και συμβουλευτικός προς τους ίδιους τους μαθητές, τους γονείς τους, και το εκπαιδευτικό προσωπικό, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες όταν και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο. 

Έτσι, θα παρέχει εντός του σχολείου και στο πλαίσιο του ωραρίου του α) ψυχολογική υποστήριξη στους μαθητές και στις οικογένειές τους, σε ατομική ή ομαδική βάση και β) συμβουλευτική υποστήριξη στο προσωπικό του σχολείου, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων των μαθητών και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής κοινότητας συνολικά.

Για την πραγματοποίηση ατομικής συνάντησης με τους μαθητές/τριες, απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των γονέων ή κηδεμόνων. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος κηδεμόνας, να συμπληρώσει και να προσκομίσει υπογεγραμμένη την σχετική υπεύθυνη δήλωση για την ψυχολόγο  που μπορεί να κατεβάσει πατώντας πάνω στον σύνδεσμο ή θα παραλάβει από το σχολείο.

Για να προγραμματίσετε συνάντηση με την Ψυχολόγο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στην ηλεκτρονική της διεύθυνση asiminapsy@sch.gr  γράφοντας αναλυτικά τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας, σχολείο , τάξη, τηλέφωνο επικοινωνίας).